top of page
  • Foto van schrijverAnne

Zo ziet een brievenbuscadeau eruit!

Een kijkje achter de schermen.


In mijn webshop staan verschillende brievenbuscadeaus. Brievenbuscadeaus zijn eigenlijk kleine cadeau-pakketjes die door de brievenbus passen. Je bestelt bij mij zo'n brievenbuscadeau (inclusief kaart met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger) en vervolgens zorg ik dat het cadeau op de gewenste datum bij de ontvanger op de deurmat valt.


Alle brievenbuscadeaus in mijn webshop bestaan uit een illustratie van Lesja illustraties op A5 formaat (dat is een halve A4), een houten kaarthouder, een leuk presentje én een kaart met persoonlijke boodschap. Dit alles wordt dan smaakvol ingepakt en past precies in een A5 doosje.


In deze blog laat ik je stap voor stap zien hoe zo'n brievenbuscadeau eruit ziet, dan weet je wat je cadeau geeft als je bij mij bestelt! Als voorbeeld gebruik ik brievenbuscadeau 'Home sweet home': het gezelligste brievenbuscadeau uit het assortiment :).Stap 1 - Het doosje vouwen

Stap 2 - Vloeipapier


In het doosje komt vloeipapier. Niet alleen beschermt het vloeipapier de inhoud tegen beschadigingen, het ziet er ook nog eens mooi uit. Voor ieder brievenbuscadeau heb ik een bijpassend vloeipapier. Bij het brievenbuscadeau 'Home sweet home' gebruik ik donkergroen (passend bij de plantjes op de illustratie).


Stap 3 - Het doosje vullen met cadeautjes


Op de bodem van het doosje laat ik altijd mijn visitekaartje achter ;). Maar daarna wordt het pas écht leuk.

  • Eerst leg ik de A5 illustratie in het doosje. In dit brievenbuscadeau zit de illustratie 'Home sweet home' met een slapende kat tussen de kamerplanten. Deze illustratie is trouwens ook los te koop (op A5 formaat en op A6 formaat).

  • Daar bovenop leg ik het cadeautje. In dit geval een wit porseleinen schoteltje (van Dille & Kamille), doorsnede 10 cm, geschikt voor een kaars met een doorsnede van 7 tot 8 cm. En een geurkaars (van Bolsius) met de geur Lavendel & Kamille.

  • We willen natuurlijk niet dat het schaaltje stuk gaat, dus ik verpak het in bubbeltjesplastic. Daarna gaat het in een kraftpapieren zakje, wat ik afsluit met een poezensticker (die past bij de illustratie!).

  • In ieder brievenbuscadeau zit ook een houten kaarthouder.

  • Tot slot vouw ik het vloeipapier dicht en sluit het af met een sluitsticker.

Stap 4 - De persoonlijke kaart


Bij je bestelling kun je aangeven welke persoonlijk tekst ik voor de ontvanger op de kaart mag schrijven. Dit schrijf ik (op m'n allernetst!) op de kaart. Bij dit brievenbuscadeau zit standaard een kaart met bloemen. Wil je liever een andere kaart uit mijn assortiment toevoegen? Daar doe ik niet moeilijk over :). Stuur me even een berichtje bij je bestelling en dan komt het helemaal in orde.


De geschreven kaart wordt ook toegevoegd aan het doosje en dan kan het doosje dicht!Stap 5 - Verzenden


De verzendkosten van brievenbuscadeaus zijn € 4,10. Dit lijkt misschien veel, maar dit zijn simpelweg de kosten die PostNL rekent voor het verzenden van een pakketje dat door de brievenbus past!


In de opmerkingen bij je bestelling kun je aangeven op welk adres het cadeau bezorg moet worden en op welke datum. Handig, bijvoorbeeld als er iemand jarig is. Heb je geen specifieke datum? Dan wordt het brievenbuscadeau binnen 24 uur verzonden.

Wat vond jij van dit kijkje achter de schermen? Laat het weten in de comments!

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page