top of page

Ontwerp op maat

Persoonlijk en met liefde gemaakt

Of het nu een geboortekaartje, trouwkaart, verhuiskaart of iets heel anders is... Ik ga graag voor je aan de slag voor een ontwerp op maat. Hieronder lees je meer over mijn werkwijze zodat je kunt beslissen of het bij je past. 

Wensen

 

Om te beginnen vertel je mij wat je wensen zijn. Wat is de gelegenheid? Wat moet er op de illustratie komen te staan? Wat vind je mooi en wat vind je niet mooi? Wordt het een enkelzijdig kaartje of dubbelzijdig? Als je het nog niet precies weet maakt dat niet uit. Ik denk graag met je mee.

Offerte

 

Op basis van je wensen maak ik een offerte. De offerte bestaat uit drie onderdelen: de kosten voor het ontwerp, de kosten voor een eventuele proefdruk en de kosten voor het drukken van de kaartjes. De uiteindelijke prijs hangt onder andere af van de complexiteit van de illustratie. Zo zijn illustraties die uit veel verschillende elementen bestaan duurder dan een illustratie die bestaat uit één element. 

Ontwerp

 

Nu begint het leuke gedeelte! Ik ga een eerste ontwerp maken. Na het eerste ontwerp zijn er twee feedbackrondes waarin je uitgebreid feedback kunt geven en ik het ontwerp helemaal aanpas aan je wensen. De praktijk wijst uit dat twee rondes genoeg zijn om tot een ontwerp te komen waar je helemaal happy mee bent!

 

Proefdruk en definitieve kaart

 

Wanneer het ontwerp klaar is ontvang je (desgewenst) een proefdruk op papier. Een proefdruk hoeft niet persé, maar je kunt dan wel goed zien of alles helemaal naar wens is. Op papier ziet het er namelijk toch weer nét anders uit dan digitaal.

 

Als het een geboortekaartje betreft, stuur je wanneer de baby geboren is  een berichtje met de gegevens die nodig zijn om het ontwerp helemaal af te maken. Je ontvangt dan nog een digitale proefdruk van mij en dan gaat het kaartje naar de drukker.

De aanschaf van enveloppen, het schrijven/printen van de adressen en het versturen van de kaartjes regel je zelf, maar ook daar denk ik met alle liefde met je mee!

"Anne heeft het schitterende geboortekaartje van onze dochter ontworpen. We hadden al wat specifieke ideeën voor het kaartje en Anne heeft deze perfect in beeld gebracht. De communicatie was superfijn en snel: Anne gaf hele goede adviezen, stond open voor onze suggesties, verwerkte deze ook snel en onderhield het contact met de drukkerij. We zijn super-superblij met het eindresultaat! We bevelen Anne dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een uniek kaartje!" Anne & Joris

"We hebben superveel complimenten gehad over het originele en persoonlijke geboortekaartje dat Anne voor ons had ontworpen. We hadden een paar steekwoorden op papier gezet en daaruit kwamen twee ontwerpen voort. Hoewel ze allebei al meteen heel leuk waren, zijn we voor de wat strakkere pentekening gegaan. Anne luisterde precies naar onze wensen en we hoefden daardoor slechts minimale aanpassingen te doen. Met het drukwerk hoefden we ons verder niet bezig te houden, dat deed zij allemaal. Absolute aanrader!"

Liene & Jeroen

bottom of page